Studieprofielen 2e graad
dubbele finaliteit
de wereld van de horeca, voedingswaarden en gezondheid (theorie, praktijk, wetgeving); ondernemingszin
Je wil kennis én vaardigheden ontwikkelen in de wereld van keuken en restaurant, van logies en onthaal. Je hebt oog voor voedingswaarden, gezondheid, veiligheid en hygiëne. Horeca betekent ook ondernemen. Je leert economisch en duurzaam handelen, plannen en organiseren. Deze opleiding gaat verder dan theorie: je oefent ook in gasten gastvrij onthalen en bedienen en leert het belang van teamwerk. Sociale en communicatieve vaardigheden – ook in andere talen – gaan je goed af.
Horeca
theoretisch □□■□□ praktisch
arbeidsmarktgericht
de wereld van keuken en restaurant; gasten gastvrij onthalen en bedienen
Je wil graag de nodige technieken kennen en kunnen om in keuken en restaurant je mannetje te staan. Gezondheid, voedingswaarden, duurzaamheid, hygiëne zijn belangrijke begrippen voor je. Je wil uitblinken in het ontvangen en bedienen van gasten, voorstellen en serveren van gerechten en dranken, creatief en flexibel werken. Je voelt je aangetrokken tot samenwerken in team.
Restaurant en Keuken
theoretisch □□□□■ praktisch
- Horeca
-
dubbele finaliteit
de wereld van de horeca, voedingswaarden en gezondheid (theorie, praktijk, wetgeving); ondernemingszin
Je wil kennis én vaardigheden ontwikkelen in de wereld van keuken en restaurant, van logies en onthaal. Je hebt oog voor voedingswaarden, gezondheid, veiligheid en hygiëne. Horeca betekent ook ondernemen. Je leert economisch en duurzaam handelen, plannen en organiseren. Deze opleiding gaat verder dan theorie: je oefent ook in gasten gastvrij onthalen en bedienen en leert het belang van teamwerk. Sociale en communicatieve vaardigheden – ook in andere talen – gaan je goed af.
Horeca
theoretisch □□■□□ praktisch
- Restaurant en Keuken
-
arbeidsmarktgericht
de wereld van keuken en restaurant; gasten gastvrij onthalen en bedienen
Je wil graag de nodige technieken kennen en kunnen om in keuken en restaurant je mannetje te staan. Gezondheid, voedingswaarden, duurzaamheid, hygiëne zijn belangrijke begrippen voor je. Je wil uitblinken in het ontvangen en bedienen van gasten, voorstellen en serveren van gerechten en dranken, creatief en flexibel werken. Je voelt je aangetrokken tot samenwerken in team.
Restaurant en Keuken
theoretisch □□□□■ praktisch
Lessentabel 2e graad
Horeca | Restaurant en keuken |
|||
Tweede graad Groenendaal | 3e jaar | 4e jaar | 3e jaar | 4e jaar |
Huis vol toekomst | 1 | 1 | 1 | 1 |
Algemene vakken | ||||
Geschiedenis | 1 | 1 | ||
Godsdienst | 2 | 2 | 2 | 2 |
Lichamelijke opvoeding | 2 | 2 | 2 | 2 |
Project algemene vakken | 8 | 8 | ||
Talen | ||||
Engels | 2 | 2 | 1 | 1 |
Frans | 2 | 2 | 3 | 3 |
Nederlands | 4 | 4 | ||
Wetenschappen | ||||
Aardrijkskunde | 1 | 1 | ||
Horeca | 12 | 12 | ||
Informatica | 1 | |||
Natuurwetenschappen | 2 | 1 | ||
Wiskunde | 3 | 3 | ||
Beroepsgerichte vakken | ||||
Restaurant en keuken | 15 | 15 | ||
Totaal | 32 | 32 | 32 | 32 |
Download de lessentabel